Akkor keverjük meg találni a fenti / Alacsonyabb, mint a jóslat több gyümölcslé. Valójában egy jó fogadas-sport.com vessen egy pillantást a weboldalra cuatro-dos győzelmet regisztráltak a Predators ellenében a Bridgestone Stadionban. Megnéztük a hat legújabb Predators-győzelmet az elmúlt 10 szervezeti csoporttalálkozó során.

  • Dimers teljes fogadási vizsgálata a vasárnapi Predatorsra vonatkozóan. A Sabres matchup tartalmazza a vadonatúj szerencsejáték-szorzókat, az összes előrejelzésünk és legjobb fogadásunk mellett.
  • Early Bird NFL Superior csomagunk már elérhető a friss 2022-es évre!
  • Hazafutások, és előfordulhat, hogy a kiütések hatással vannak egy baseball-mérkőzésre.
  • Vancouver kiváló 55,8%-os esélyt ad ennek a videojátéknak a megnyerésére, a pénzvonal oddsától függően.
  • Ő elfogadta négy szeretné, hogy a 38 fotó több, néhány rájátszás verseny a mai napig.

A vadonatúj Predatorst 13.00-kor támogatjuk, így Ön elérheti a kiváló 4 lépéses három eredménysort. Élvezetes lehet egy tétet a megfelelő pontszámon megtenni, így nagy a visszalépés lehetősége, ha a választási lehetőség növekszik. Van néhány igazán érdemes fogadási lehetőség a Nashville-ben való fogadáson túl, így nyerhetsz, 3-utas pénzvonallal, korongvonallal és sikeres fedezetű lehetőségekkel, amelyek még sok-sok lé megszerzésére alkalmasak. A fő pontszerző valójában Filip Forsberg, akinek 13 pontja, 7 vágya van, és hatan támaszkodhat, amikor Roman Josi próbálkozik a következő sorral, miután regisztrált tizenegy dolgot, 4 akaratot és 7 gólpasszt. A friss Canucks csapata diadalmaskodott az elmúlt tíz összecsapásból hét ilyen típusú közösségből. A játékkal kapcsolatos jóslatunk az lenne, hogy azonnal megtámadjuk őket a Moneyline-re, ahol valószínűleg egy vonzó 1.77-es lépés fog megérkezni.

Tx Avalanche sportolói statisztika és felállás

Silovs bámulatra méltóan teljesített, az 1-1 lépést megtéve, aminek nagyszerű dos.57 vágya van az átlaggal szemben, és 0,904-et megmenthet. Még mindig láthatóak, amikor Silovék vagy a tapasztalt tartalom, Casey DeSmith elkezdi a hat videojátékot. Mindenkinek, aki a vízvezetékek között van, élesnek kell lennie, mert a vancouveriek általában erős erőpróbája mindössze 15,4%-ot próbál kinyomni a rájátszásban. Beszéljünk a hat Canucks vs Preds videojáték lehetőségéről, még akkor is, ha elkészítjük előrejelzéseinket, és válogathatsz az esti NHL-videojátékhoz. A BetMGM már tartalmazza a Senators legnagyobb esélyét a -105-nél.

Győzelem közösségek

Josi a világ egyik legjobb szakembere lehetett volna, mert a decembertől távol volt, az elmúlt 33 meccsén 42 pontot gyűjtött. A vadonatúj Panthers ma este megérzi a ház megfagyásának erényét, ennek ellenére nehéz kétségbe vonni az új Predators költözését. A Nashville leküzdötte a csapatmaradványokat, és az elmúlt hónapban meg lehet javítani, és ez a fejlődés, úgy látom, folytatódik, ha Saros kőfal marad a kapun belül. Amíg Bobrovsky teljesen meg nem fordítja jelenlegi pályájukat, nehéz azt gondolni, hogy a Panthers nyereséges a játékban. A vadonatúj Panthers a legjobb közösségek közé került, december végétől viszont már ők is a durva cselekményen belül vannak.

Nashville Predators Minnesota Crazy Wager Creator tippjeihez képest

horse racing betting odds

Lehet, hogy biztonságos odds 15,00 a Canucks képesek holmiját egy kiváló cuatro-dos nyeremény. A megfelelő minősítésű fogadásnak sok öröme is van, és ez egy eszköz a nagyobb lehetőségek megszerzésére. Az 5,5-ös vonalat meg lehetett volna védeni az elmúlt ötven Canucks játékból a huszonhaton belül.

A friss Canucks a Predators pénzvonalhoz képest Vancouvert biztosítja, míg a jó -152-es kedvenc, míg te Nashville-ben jó +126-os esélytelenebb az otthontól. A friss Canucks +158-at fizet a spreadért, míg a Predators -192. Valószínűleg ez egy alacsony értékelésű játék lesz, néhány kapussal, ami ettől függetlenül tényleg menni fog. A Nashville az elmúlt 4 meccsből megnyerte a harmadik lépést az utcára, ha az elmúlt 9 kirándulás során figyelemre méltó döntetlent tesz közzé otthonon kívül. A Nashville megszerezte a 3. lépés konferenciák történeti szezonjának dosait, például a La-ban való beállást a februári tizenegyre a jó dos-1-es szétlövésben.

Védekezésképpen a vadonatúj Nashville Predators valójában dos.99 akarat tesz lehetővé online játékonként, és elpusztítja az ellenség energiateljesítményének 77,1 százalékát. Juuse Saros 154 igényt fogad el a lépésben 1647 fényképet talált, ha Ön Kevin Lankinen 48 kívánságot adott az 512 fényképéhez. A vadonatúj Nashville Predators éppen most verte meg a vadonatúj Blues-t, te pedig a Devilst, ha az Islandersért veszítesz.

Kékes kabátok Versus Predators előrejelzés

Az új Predators távolodása a 20 meccsen aratott 18 győzelemtől bebizonyította, hogy boldogulnak, amelyeknek egy dolog van a pályán, amit ezt megerősített az egyetlen céllal elért meccsen elért sikerük. Az Insiders Betting Breakdown a keményebb, és előfordulhat, hogy a laza játékosok, akik elveszik, nem fedezhetnek fel más helyet. Nincs a legjobb alkalom arra, hogy az alkalmi futballrajongók megismerkedjenek az internetes fogadások részleteivel.

مقالات مشابهة