A több éves statisztikai adatok azt mutatják, hogy a játék valójában csak a 3. lépéstől függ (18,69%). A következő leggyakoribb árrés a nyereményektől valójában 7 kiadás, ami az esetek 11,5%-ában megy ki. Fontos megjegyezni, hogy a választott szorzója valószínűleg a saját bevallása alapján történik, és amint kiadják, megkapja a tanúsítványt. Az egyéni lehetőség módosításokat fog kapni a panelen, de az Ön fizetése általában a belépőn közzétett adatok alapján történik. Szó szerint a sportfogadások hatalmas választékát találja Vegasban, amelyek közül választhat, saját funkcióik alapján. Akár minden egyes hely tartománybeállítási tendenciáit is megkeresheti, mivel a tapasztalt fogadók különféle kontúrokat tárolnak.

  • De nem, ne feledje, hogy a titkos számok nem jeleznek szerencsés összegeket az online szerencsejátékon belül.
  • Végső soron elértem a harmadik lehetőségeink mindegyikét, amelyet általában vizsgálunk.
  • Nem mindegyikre van előfizetve, ráadásul a jogszerűsége megkérdőjelezhető lesz.
  • Íme egy link, amely tele van csapat nyereményeinek teljes készletével a legújabb szezonjaihoz, és az én ajánlásom arról, hogy érdemes-e használni a több vagy akár az alacsonyabb értéket.
  • Ohio szerencsejátékosokra is fogadnak ma a Kansas-i FanDuel és más sportfogadások, valamint a Barstool Sportsbook, Caesars és DraftKings.

Ha egy kisebb összegű csapattal játszol, akkor őt előnyben részesítik, így nyerhetsz a meccsel kapcsolatban. Hasonlóképpen, a friss +step three.fifty esély tudatja Önnel, hogy minden egyes fogadásért, amelyet az új Suns-ra tesz fel, 1 dollár, 2,50 dollár nyereményre számíthat. A lehetséges bevételek amerikai esélyekkel való kiszámítása mindenből egyszerű. A vadonatúj képlet egyszerűen egyszerű, és bár egy szerencsejáték Sneak azonnal átváltja a vadonatúj számokat, a legjobb, ha nagyon jól tudod, mi történik valójában a háttérben. Annak érdekében, hogy megtudjuk, hogyan értékelheti kifizetéseit a tét összege alapján, most a vadonatúj képletet fogjuk védeni.Míg Ön a fogadások feltételezett valószínűségekkel rendelkezik, a sportfogadások hozzátesznek valami olyasmit, amit az egyébként levágott lendületnek neveznek.

Kiváló weboldal olvasásra – Fogadási tartomány

Például, hiszem, az új több/kevésbé, mint a Detroit Lions képest. A Chicago Bears játék valójában 41,5. Figyelembe véve, hogy a közelmúltban milyen lapos volt mindkét szabálysértés, akkor túl magasnak számítasz, és úgy döntesz, hogy megtehetsz egy opciót, amely kevesebb, mint harminchat.5. A háromutas összegek még nem túl népszerűek, de várhatóan a következő években növekedésük várható.

Az esély Djokovictól nyereséges, mivel az egyértelmű favorit, általában 1/5-öt kaphat. Bár nem, ezeket a lehetőségeket erőszakosan növelnék, hogy valami 11/1. lépésre kerüljenek, sokkal nagyobb fizetést biztosítva a srác győzelme esetén. kiváló weboldal olvasásra Annak érdekében, hogy kvantitatív oddsokból kiszámolhassa a legújabb implikált lehetőségeket, az egyes lépéseket mennyiségi lehetőség szerint választja szét, és határozottan százra szaporíthatja. Az ilyen bevételek leginkább a saját vadonatúj kockázatot viselik, amelyet azonnal visszavásárol. Tehát abban az esetben, ha a 2/1. lépés oddsán érvényes, és tíz GBP fogadással rendelkezik, a saját valódi visszakapása 30 GBP lehet. Amit tehetünk, az az, hogy növeljük a hatékony esélyüket, megakadályozzuk az összes teljesen rossz fogadást, és csak azokra figyeljünk, akik a legjobb lehetőséget kínálják a nyereményekhez.

A lehetőség megértése

kiváló weboldal olvasásra

Ezért azonnal vissza fogja találni az 1 dollár részesedését, és 2 dollárt fedezhet fel készpénzben. Az ilyen esetekben sokak számára, akik 140 dollárt választanak Chicagóba, hogy megszerezzék a játékot, és ha nyernek, száz dollárból fedeznek fel pénzt. Ebben az esetben, ha száz dollárt választ Los Angelesnek, hogy segítsen megnyerni a videojátékot abban az esetben, ha az győz, akkor 130 dolláros bevételt fedezhet fel.

Vagy elveszítheti a tét felét, és megüti a másik 1/2-ét (mi.elizabeth. kockázat visszatérítve). A fent említett spread/disability fogadásokat nem szabad összetéveszteni a győzelemtől távol eső pontos különbséggel. Ellentétben az új nyertes, különben vesztes kiválasztásával, a szerencsejátékos pontosan kiválaszthatja, hogy általában hány vágya független mindkét éltől.

Pont Adj

Az USA-ban a töredékes esélyek népszerűek a határidős szerencsejátékokon belül, ahol a legtöbb esélynek kiváló nevezője 1. Ha a sportesemények szerencsejátékok területére szeretne belépni, az egyik legfontosabb városközpont először is esélyeket látni. A mennyiségi esélyek magasak, minden együtt számít, a szám egy fantasztikus választás, és állítsa össze a nagyszerű $ Step 1 választást. Ha az esélyed azért van felsorolva, mert a hat, egy fantasztikus tét teljesítése felfedezte az 5 dolláros készpénzt és az egyedülálló 1 dolláros fogadást.

kiváló weboldal olvasásra

Értsd meg, hogy a részesedést a Góliáton tett szendvicsfogadások szintje növelheti, hiszen egy kiváló 1 GBP-os részesedés 247 GBP teljes téthez vezethet. Fogadást is tehet egy adott csapat követelményeinek teljes mennyiségére, vagy akár egy adott felére. A feletti/alatti helyezések mellett teljes mennyiségű kört visszaengedhet egy kiváló boksz- vagy MMA-csata során, azonban ezek a fogadások némileg eltérnek. Tehát ha félretesz 1100 dollárt, hogy élvezhesd a sportszezonok előnyeit, egy okos gyerek azt fogja mondani, hogy a személyes téted mindig körülbelül 20 és 50 dollár között változik játékonként.

Az első tétet a Caesars To $ step one,250-en találták meg

Ebben az esetben csak akkor nyeri meg a választását, ha az online játék bezárul, amelyre körülbelül három vagy több igény van, függetlenül attól, hogy ki győz. A célvonal tétkalkulátora általában kiváló 171 dolláros kifizetést eredményez (első lépés, 71 × 100 dollár), és a kifizetéseken belül nettósítja a 71 dollárt. Mégsem, ha olyan játékaidnak vége szakad, amelyek néhány követelménynek megfelelő vagy csökkentett pontszámmal rendelkeznek, akkor elveszíted a vadonatúj fogadást.

A fogadóirodák a legújabb Over/Less than értékkel rendelkeznek, és Ön inkább azt szeretné, ha a kölcsönös pontszám esetleg nagy lenne, különben Ön alatta határozottan döntetlenre állna. A feletti/alatti fogadások általában sokkal biztonságosabbak és bonyolultabbak, mint a szerencsejáték más változatai. Tegyen fel egy kérdést bukmékerének a “vig”-ekkel kapcsolatban, amelyek megtalálják a potenciális pénzeszközeiket. A friss „gyümölcsléként” címkézett új lendület a szerencsejáték elindításának díja. Általában a vig valójában -110, és ezt az összeget úgy tekintjük, mint egy kiváló pénzvonal választást.

مقالات مشابهة